Pokémon GO Plus ring in Japan in de verkoop

Jeffry van Geel, 16 juli 2017
Profiel

Veel intensieve Pokémon GO-spelers maken gebruik van de Pokémon GO Plus, een speciaal apparaat om Pokéstops te kunnen spinnen en Pokémon te kunnen vangen zonder het spel op te starten. Ideaal bijvoorbeeld om tijdens een dagje pretpark wel sociaal te kunnen zijn, maar toch ook te kunnen spelen. Daarnaast worden de kilometers die worden afgelegd ook gewoon geregistreerd. In Japan verschijnt dit weekend een nieuwe versie van dit apparaat, namelijk de Pokémon GO Plus ring. Formeel is de versie die wij in Europa kunnen kopen een armband, maar slechts weinigen gebruiken hem zo. Dit is vermoedelijk de reden dat wij deze ring vooralsnog niet krijgen. Naast dat de ring om de vingers te dragen is, is er nog een verschil met de Europese-versie. Er zijn namelijk ook andere frontjes te plaatsen op de ring:

(een betere versie is nog niet verschenen)

Wij werken er op dit moment hard aan om een volledige encyclopedie te ontwikkelen rondom de game. De eerste artikelen en informatie vind je op onze speciale pagina.

De afbeeldingen bovenaan de pagina is niet de ring maar de armband, er is nog geen hoge kwaliteit afbeelding verschenen.

Bron: Serebii

Lees volledig artikel