Destiny 2 verhaal zal meer diepgang hebben

Quentin Beglinger, 15 juli 2017
Profiel

Volgens Bungie zal Destiny 2 verhaal meer diepgang bevatten dan deel één. Het zal hierbij op aspecten inspelen die in het eerste deel niet goed behandeld zijn.

De meeste klachten over Destiny gingen over het verhaal; het zou te kort en oppervlakkig zijn. In een interview met Jason Harris en Matthew Ward, verantwoordelijk voor de verhaallijn en de cutscenes, wordt verteld hier verandering in gaat komen. Het zal ditmaal meer gefocust zijn en zal meer uitleggen over de mysterieuze Traveller uit deel één. Hier werd eerder niet diep op ingegaan terwijl het een groot deel uitmaakt van het Destiny-universum. Ward en Harris beloven dat de spelers heel anders over het Destiny 2 verhaal zullen denken:

“We’re learning from and listening to all the feedback we got on Destiny 1, and we’re applying it. I hope people complain about how much story we have. That’d be the Reddit thread I’d like to read. ‘Too much damn story”

De beta van Destiny 2 zal voor de mensen die hebben gepreorderd starten op 18 juli voor de Playstation 4 en op 19 juli voor de Xbox One. Voor alle andere spelers begint de open beta op 21 juli op de consoles en later voor de pc. De volledige versie zal in september verschenen, gevolg door een pc-versie in oktober.

Lees volledig artikel