Technicus bij Defensie. Je moet het maar kunnen

Jeffry van Geel, 12 augustus 2017
Profiel

Okay, je houdt van techniek. Je zoekt avontuur. Misschien straks aan de slag bij Defensie? Maarja… wat doe je dan precies? Tim Haars (New Kids) zoekt het voor je uit en stelt de brutaalste vragen over werken in de Defensie techniek.

In deze korte video praat Tim bijvoorbeeld met Sergeant Kevin die werkt als AVT’er bij de Luchtmacht. AVT’er? Dat blijkt dus Avionica Technicus te zijn. Een best vette baan, want Kevin doet het onderhoud van een AH-64 Apache, een helikopter die in Mali verantwoordelijk was voor het verzamelen van inlichtingen. Het avontuur én de liefde voor techniek zijn Kevin’s belangrijkste redenen geweest om voor Defensie te kiezen. Hij ziet dagelijks dat zijn werk niet alleen bijdraagt aan veilige vliegtuigen en helikopters, maar ook bijdraagt aan de vrede en veiligheid.

Defensie zoekt op dit moment techneuten die net als Kevin houden van techniek, én op zoek zijn naar avontuur.

Na het zien van de video enthousiast geworden over het werk als technicus bij Defensie? Ontdek de honderden verschillende technische beroepen. Meld je aan voor een infodag op: werkenbijdefensie.nl/techniek

Lees volledig artikel