Verken de open wereld in deze Outcast gameplay-trailer

Stefan Manenschijn, 11 september 2017
Profiel

Ontwikkelaar Appeal heeft een nieuwe Outcast gameplay-trailer uitgebracht waarin de open wereld van de game centraal staat. Vanaf het begin zijn alle gebieden beschikbaar om naartoe te reizen. Het is echter de vraag of dit verstandig is, in de video zien we namelijk meerdere zwaarbewaakte gebieden.

“Om in je missie te slagen en honderden zijmissies te voltooien, moet je het vertrouwen van de plaatselijke bevolking zien te winnen. Praat met de mensen, onderhandel met rijke koopmannen, help onderdrukte boeren, versla gevaarlijke roofdieren en onderga zelfs een mystiek ritueel met de machtige Shamaz-priesters van Adelpha. Elke Talan heeft een unieke geschiedenis en persoonlijkheid.”

Outcast – Second Contact is een complete remake van de cult-klassieker die eind jaren ’90 de gamewereld op zijn kop zette. Het was de eerste game die spelers een volledig open 3D-wereld toonde en was een van de grondleggers van de action-adventures zoals we die tegenwoordig kennen.

Lang hoeven we niet meer te wachten, Outcast – Second Contact verschijnt op 29 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Lees volledig artikel
firstlook