Spectaculaire beelden in de Shadow of War launchtrailer

Thom van den Hork, 10 oktober 2017
Profiel

Vandaag is het eindelijk zover en kunnen we aan de slag met de opvolger van Middle-earth: Shadow of Mordor. Natuurlijk mag de Shadow of War launchtrailer daarbij niet ontbreken. Deze kun je zoals gewoonlijk hierboven bekijken. De video neemt je mee naar middle-earth, waar het spel zich afspeelt.

“Talion en Celebrimbor, de Bright Lord, keren terug om een nieuwe krachtring te smeden en het op te nemen tegen hun dodelijkste vijanden, onder wie Sauron en zijn Nazgûl, in een kolossale strijd om Middle-earth. Deze open wereld actie-RPG wordt aangedreven door het Nemesis-systeem. De introductie van Orc-volgelingen zorgt voor compleet nieuwe verhalen over loyaliteit, verraad en wraak, en de toevoeging van indrukwekkende Nemesis-forten vereist verschillende strategieën om dynamische bolwerken te veroveren en persoonlijke werelden te creëren, met meer keuzes en mogelijkheden dan ooit tevoren.”

Middle-earth: Shadow of War is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Houd onze site goed in de gaten voor de review.

Lees volledig artikel