Doorgaan naar artikel
EA Sports heeft de UFC 3 releasedatum bekendgemaakt
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Gisteren werd een teaser onthuld waarbij werd aangegeven dat op 3 november meer informatie zou verschijnen rondom de nieuwe vechtgame van EA Sports. Zo is vandaag onder andere de UFC 3 releasedatum bekendgemaakt samen met een onthullingstrailer.

Naast de bekendmaking is ook onthuld wie er plaats gaat nemen op de cover. Niet geheel onverwacht staat de meest besproken MMA-vechter van het moment op de cover. We hebben het hier uiteraard over Conor McGregor die recentelijk nog gebokst heeft tegen Floyd Mayweather wat gepaard ging met de nodige ophef. Daarnaast is McGregor de enige MMA-vechter in de geschiedenis die in het bezit is van maar liefst twee UFC-titels. Deze laat hij dan maar al te graag zien op de cover van UFC 3.

De nieuwe game is voorzien van de Real Player Motion-technologie. Hiermee ziet elke beweging, trap en stoot er levensecht uit. Evenals de vechters die tot in de kleinste details zijn uitgewerkt. UFC 3 introduceert ook de nieuwe G.O.A.T. (Greatest of all Time) carrièremodus waarin keuzes een belangrijke rol zullen spelen.

UFC 3 wordt wereldwijd gelanceerd op 2 februari voor PlayStation 4 en Xbox One. Mocht je de UFC 3 Champion Edition hebben aangeschaft, dan krijg je drie dagen eerder toegang.