Johans Hardwarehub: SpinX robot wist je sporen

Johan van de Westerlo, 14 november 2017
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de SpinX robot.

Vrijwel iedereen heeft weleens meegemaakt dat ze naar het toilet gaan in bijvoorbeeld een openbare gelegenheid of gewoonweg thuis en dat ze daar een toiletpot aantreffen vol met restsporen van de vorige gebruiker. Naast dat dit behoorlijk smerig is, is het ook niet echt sociaal. Het is echter maar een kleine moeite om even met de borstel de resten van je kunstwerk te verwijderen zodat degene die na je komt niet onpasselijk wordt.

Met het gebruik van de SpinX robot heb je hier geen omkijken meer naar. Na elke beurt wordt het toilet doorgespoeld en op dat moment komt de SpinX in actie. Het is een robot die met een borstel het toilet schoonmaakt voor de volgende gast. De borstel klapt uit en gaat haalt alle viezigheid weg en laat een schone pot achter. Dit geldt overigens ook voor de bril.

De SpinX vervangt je huidige bril en dat is ook het enige wat je hoeft te doen als gebruiker. Vanaf dat moment hoef je niet meer om te kijken naar het poetsen van je toilet. De robot is voor 198,- dollar te reserveren op Kickstarter.

Lees volledig artikel
firstlook