Nieuw Tekken 7 DLC-personage aangekondigd

Joost Klein Middelink, 13 november 2017
Profiel

Bandai Namco heeft een nieuw Tekken 7 DLC-personage aangekondigd. Noctis Lucis Caelum uit Final Fantasy XV zal toegevoegd worden aan het spel. Noctis zal over zijn iconische Engine Blade en Armiger beschikken. Hij krijgt ook zijn eigen arena die geïnspireerd is door Hammerhead. Noctis lijkt over veel verschillende magische aanvallen te beschikken in Tekken 7 in vergelijking met andere personages.

Geese Howard uit Fatal Fury zal ook aan Tekken 7 worden toegevoegd en concullega’s GameSpot kregen een hands-on sessie waar nu een filmpje van is gemaakt. Zie onderstaande video voor een paar gevechten waarin zijn bewegingen te zien zijn. Het level, de muziek en het personage zelf moeten een eerbetoon aan Fatal Fury zijn, volgens Bandai Namco.

Tekken 7 is het nieuwste deel uit de bekende vechtserie en alweer uit sinds juni voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Geese Howard moet in december beschikbaar worden en Noctis zal ergens in de lente volgend jaar verkrijgbaar zijn. Ben je benieuwd wat wij van het spel vonden, dan kun je hier onze review lezen.

Lees volledig artikel
firstlook