Speciale Pokémon GO kleding toegevoegd voor Ultra Sun & Ultra Moon

Jeffry van Geel, 13 november 2017
Profiel

Vanavond heeft Niantic enigszins onverwachts in Pokémon GO kleding toegevoegd als een cross-over-promotie voor de aanstaande release van Pokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon. Beide games verschijnen op 17 november op de 3DS en zijn zoals je eerder op NWTV al kon lezen de laatste 3DS-games van Pokémon.

Je kunt voor mannen en vrouwen verschillende kleding aantrekken, die geheel in de stijl van de nieuwe games is. Deze spelen zich af in de Alolan-regio, vergelijkbaar met Hawaï. Er zijn een vier items verkrijgbaar, namelijk een hoedje, shirt (hemd), broek en schoenen. Uiteraard is dit volledig gratis. Vermoedelijk blijven de kledingstukken vanaf nu altijd aanwezig in de game, net als de eerdere promotie-items tijdens evenementen.

Hopelijk is dit niet het “grote”-nieuws waar Niantic deze week mee zou komen. Benieuwd wat dat dan wel is, word dan lid van onze Facebook-community rondom Pokémon GO. We houden je hier tevens incidenteel over de console- en handheld-versies van de game op de hoogte.

Lees volledig artikel
firstlook