For Honor seizoen 4 vanaf vandaag beschikbaar

Johan van de Westerlo, 14 november 2017
Profiel

Vanaf vandaag kunnen we aan de slag met For Honor seizoen 4. Hierbij wordt onder andere de nieuwe Tribute 4v4-modus geïntroduceerd. Daarnaast zijn er nieuwe helden, maps en uitrusting toegevoegd. Zo is er weer genoeg content voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Later zal het ook mogelijk zijn om de ‘Ranked Dominion Mode’ te spelen.

Vanaf morgen hebben alle spelers gratis toegang tot de nieuwe ‘Tribute Mode’ en de nieuwe maps. De nieuwe helden Aramusha en de Sjamaan zijn direct gratis beschikbaar voor spelers met de Season Pass. Overige spelers kunnen vanaf 21 november met deze helden aan de slag.

De lancering van For Honor seizoen 4 maakt dit het beste moment voor nieuwkomers om in te stappen en voor fans om terug te keren om de volgende nieuwe content te ontdekken:

Nieuwe modus: De Tribute Mode introduceert een nieuwe modus voor For Honor waarin spelers strijden om drie offers die over de hele map verspreid liggen. Afhankelijk van op welk altaar het offer gezet wordt, krijgt het team een bonus op bepaalde statistieken, waardoor spelers strategisch na moeten denken over waar ze een offer plaatsen. Naast de Tribute Mode, introduceert For Honor later in het seizoen de Ranked Dominion Mode.

Nieuwe Helden: De Aramusha en Sjamaan vullen de Samoerai- en Vikingfacties aan. Aramusha maken gebruik van de fouten van hun tegenstanders en straffen ze af met een golf van snelle aanvallen uit alle mogelijke richtingen. Sjamanen zijn woeste, agressieve krijgers die het sterkst zijn wanneer ze in de aanval gaan.

Nieuwe maps: Market Town en The Gauntlet zijn de twee multiplayermaps die dit seizoen worden toegevoegd. Market Town is een Samoeraidorp dat uit een groot aantal steegjes bestaat die samen een groot labyrint vormen. The Gauntlet representeert daarentegen de Vikinghoofdstad, bestaande uit een imposant fort dat bovenop een heuvel gebouwd is.

In lijn met het plan van het ontwikkelingsteam om de game te blijven verbeteren, ontvangt For Honor continu updates, waaronder de dedicated servers die er binnenkort aankomen.

Lees volledig artikel
firstlook