Johans Hardwarehub: Hanpure bluetooth handschoenen helpen een handje

Johan van de Westerlo, 21 november 2017
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Hanpure bluetooth handschoenen.

De koude donkere dagen komen er weer aan en de dassen, mutsen en handschoenen worden weer uit de kasten gehaald. Iedereen pakt zich goed in om het maar lekker warm te krijgen. Het is daarom ook extra vervelend wanneer je een telefoontje krijgt of even iets op je telefoon wilt doen. De handschoenen moeten worden uitgedaan omdat anders het touchscreen niet werkt. Nu zijn er speciale handschoenen waarbij de vingertoppen werken op een touchscreen, maar we gaan een stapje verder.

De Hanpure bluetooth handschoenen zijn voorzien van diverse snufjes. Zo is de handschoen voorzien van een bluetoothmodule waarmee verbinding kan worden gemaakt met de smartphone. Verder bevat het uiteinde van de duim een speaker en in de pink is een microfoon verwerkt. Hiermee is de gebruiker in staat om met de handschoen een telefoongesprek te voeren.

Op de bovenkant van de handschoen is een bedieningspaneel aanwezig waarmee onder andere het volume kan worden aangepast en de bluetoothkoppeling kan worden gemaakt. Er is tevens een USB-poort aanwezig om de handschoen op te laden. Bij een volle accu kan men tot wel acht uur bellen.

Helaas zijn de Hanpure bluetooth handschoenen niet in Nederland verkrijgbaar, je zult dus bij internationale webshops moeten rondsnuffelen. De prijs valt overigens reuze mee: de handschoenen gaan voor ongeveer 17 dollar over de toonbank en worden in de kleuren zwart en grijs geleverd.

Lees volledig artikel
firstlook