De Rainbow Six Siege White Noise update is nu beschikbaar

Joost Klein Middelink, 06 december 2017
Profiel

De Tom Clancy’s Rainbow Six Siege White Noise update is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In deze update zit een nieuwe map, drie nieuwe operators en verschillende aanpassingen. Lees hieronder de details uit het persbericht van Ubisoft:

“Dit nieuwe seizoen bevat de nieuwe Mok Myeok Tower map, een angstaanjagend hoog gebouw in Zuid-Korea. Operation White Noise introduceert ook drie nieuwe operators – Dokkaebi en Vigil van de Zuid-Koreaanse 707th Special Mission Battalion en Zofia van de Poolse GROM – elk met hun eigen, kenmerkende wapens en vaardigheden.

De drie nieuwe operators zijn nu direct beschikbaar voor spelers met de Year 2 Pass en zijn vanaf 12 december door alle overige spelers vrij te spelen met Renown, de in-game currency in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Spelers kunnen de Year 2 Pass nog tot en met 12 december aanschaffen om zo vroegtijdig en direct toegang te krijgen tot de nieuwe operators van Operation White Noise en die van eerdere Operations van Year 2.”

Ondertussen heeft Rainbow Six Siege ook de mijlpaal bereikt van 25 miljoen spelers. Het spel blijkt dus nog genoeg steun te krijgen van de community. Ubisoft heeft onlangs bekendgemaakt ook een derde jaar aan content te leveren.

Lees volledig artikel