Assassin's Creed Origins fotowedstrijd gaat van start

Aloys van Outersterp, 06 december 2017
Profiel

Ubisoft heeft een Assassin’s Creed Origins fotowedstrijd aangekondigd, die volledig draait om de Photo Mode van de game. Vanaf morgen, 7 december, tot en met 10 januari strijden spelers wekelijks in een speciale categorie, beginnende met Wildlife. Onze recensie van het spel lees je overigens hier.

Alle informatie over de Assassin’s Creed Origins fotowedstrijd is hier te lezen:

“Van 7 december 03:00 uur tot 10 januari 11:59 uur vindt er in Assassin’s Creed® Origins een speciale Photo Mode-wedstrijd plaats. Iedere week onthult het ontwikkelingsteam een nieuw thema op assassinscreed.com en via Twitter. Deelnemers uploaden afhankelijk daarvan hun foto via de EasyPromos App. Daarna kiest het ontwikkelingsteam voor die week vijf winnaars uit, waarvan één de hoofdprijs wint. Deze week is het thema Wild Life, wat spelers aanspoort om op pad te gaan in de levende wereld van Assassin’s Creed Origins.

Alle winnaars ontvangen een Season Pass-code. Als winnaars deze al hebben, ontvangen zij een officieel Assassin’s Creed-shirt. De foto’s van hoofdprijswinnaars worden tentoongesteld bij Ubisoft Montreal en worden voor de winnaars gedrukt door Cook & Becker, een online kunsthandelaar. Meer informatie over de officiële regels vinden spelers hier.”

Lees volledig artikel
firstlook