Eerste Star Wars: Battlefront II patch van 2018 is nu live

Thom van den Hork, 18 januari 2018
Profiel

Zoals iedereen inmiddels wel weet, is Star Wars: Battlefront II geen Game of the Year geworden. Nog voor de releasedatum is deze titel geslacht door de community en diverse media. Dit weerhoudt ontwikkelaar DICE er echter niet van om de nodige verbeteringen uit te brengen. Inmiddels is de eerste Battlefront II patch live en voor iedereen te downloaden. Het persbericht had verder nog het volgende te melden:

“Star Wars Battlefront II’s eerste patch van 2018 brengt spelers een nieuw Blast-level op de planeet Crait, en maakt Iden Versio’s TIE Fighter beschikbaar als hero ship in Starfighter Assault. De ontwikkelteams hebben zich verdiept in de feedback van fans, en de patch bevat zodoende ook een aantal bugfixes en tweaks voor een betere gameplaybalans, waaronder updates voor heroes zoals Finn, Captain Phasma, Lando Calrissian en Boba Fett.”

Star War: Battlefront II is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Mocht je een volledig overzicht willen van alle veranderingen, dan kun je het beste op deze website kijken.