Speel als Dante in de Monster Hunter World-crossover

Arran Winmai, 13 maart 2018
Profiel

Capcom heeft een nieuwe Monster Hunter World-crossover aangekondigd met Dante uit de Devil May Cry-serie in de hoofdrol. Net als tijdens de crossover met Horizon: Zero Dawn kunnen spelers een volledige set uitrusting verzamelen die hun personage in World verandert in totaal iemand anders, in dit geval Dante. De stukken van het pantser kunnen niet apart gedragen worden.

Daarbij kun je ook Dantes zwaard verkrijgen. Tegen de verwachtingen in is dit niet een longsword, maar een charge-blade die eruit ziet als een normaal zwaard. Het schild dat hierbij hoort is niet zichtbaar. In plaats daarvan verschijnen er rode runen om je hand heen als je afweert.

Tenslotte kunnen spelers ook Dantes pistolen gebruiken, genaamd Ebony en Ivory. Vermoedelijk is dit een emote die geen schade doet. Er zijn geen details over de inhoud of de datum van de crossover bekend. Wel zal het deel uit gaan maken van een vaste rotatie, dus spelers die het in eerste instantie missen krijgen later nog een kans om het alsnog te verkrijgen.