Doorgaan naar artikel
Ontwikkelaar Milestone heeft MXGP Pro aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Ontwikkelaar Milestone is lekker bezig. Eind vorige maand werd MotoGP 18 aangekondigd en nog geen twee weken later zijn ze weer terug met een nieuw spel. En ook deze keer gaat het weer om een motorgame. Door middel van een persbericht heeft Milestone MXGP Pro aangekondigd.

MXGP Pro moet een nieuwe start worden voor de MXGP-franchise. Alle ervaringen en kennis die ze opgebouwd hebben, zullen ze gaan gebruiken om deze serie naar een hoger niveau te brengen. De belangrijkste kenmerken zijn:

Een nieuw systeem voor het instellen van de motorfiets, dat spelers elke afzonderlijke parameter van hun motorfiets laat instellen, gebaseerd op werkelijke waarden en prestatiegegevens.
Een op fysica gebaseerde benadering, om de speler te laten racen met spectaculaire, onbeperkte bewegingsvrijheid en een herzien systeem voor grip, botsingen en luchtgedrag.
Extreem realistische bewegingen van coureurs, geïntegreerd met bewegingen van de motor en beïnvloed door de impact van de motor op verschillende terreinsoorten.

MXGP Pro is vanaf 29 juni 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.