The Elder Scrolls Online: Wolfhunter aangekondigd op Bethesda's livestream

Patrick van Meijl, 10 juli 2018
Profiel

Sinds 4 april zijn spelers bezig met de grote DLC Summerset, maar Bethesda zit niet stil. Op hun livestream hebben ze namelijk The Elder Scrolls Online: Wolfhunter aangekondigd. Dit betreft een kleine uitbreiding waarin we onder andere twee nieuwe dungeons kunnen verwachten. Hierin ligt, zoals de titel doet vermoeden, de focus op weerwolven en andere beesten opjagen en verslaan. De nieuwe gebieden zien er lekker duister uit, wat weer verfrissend is na de kleurrijke uitbreiding van vorige keer.

Daarnaast kunnen we ook gratis aan de slag op een nieuwe battleground, een plek waar je tegen andere spelers kunt vechten. Uniek hieraan is dat je daar op je rijdier rond kunt draven. Dit kon eerder nog niet en zal zorgen voor een heel nieuw tempo. Voor een uitgebreide impressie kun je de livestream hierboven terugkijken, al zal dat wel een uur van je tijd in beslag nemen.

The Elder Scrolls Online: Wolfhunter is binnenkort beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en zal gratis zijn voor ESO Plus-leden. Andere spelers zullen een klein bedrag moeten betalen, maar de nieuwe battleground is wel gratis voor iedereen.