Ronda Rousey in WWE 2K19 als speelbaar personage

Johan van de Westerlo, 11 juli 2018
Profiel

In de UFC-wereld was ze een van de meest bekende vrouwelijke deelnemers. Ze heeft zelfs samen met Conor McGregor op de cover gestaan van de UFC 2-game enkele jaren geleden. Niet zo heel lang geleden is ze ook de worstelwereld ingestapt. Zojuist is bekendgemaakt dat Ronda Rousey in WWE 2K19 aanwezig zal zijn als preorder-personage.

Ronda Rousey is voormalig UFC-kampioene en heeft deze titel enkele keren gewonnen en verdedigd. Inmiddels is ze full-time professioneel worstelaar in de WWE, de bekendste franchise op dit gebied. Gezien haar prestaties en bekendheid mag zij uiteraard niet ontbreken in de game. Het personage is vanaf de release speelbaar voor degene die WWE 2K19 als pre-order hebben besteld. Alsof dit nog niet genoeg is, krijgen ze als bonus ook nog eens Rey Mysterio als speelbaar personage toegevoegd. Het is overigens nog niet eerder voorgekomen dat 2K Games twee personages bij een pre-order aanbiedt.

WWE 2K19 ligt op 9 oktober in de winkel voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. De game wordt waarschijnlijk nog niet uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Bron: PSX Sense