Bigben Interactive heeft de V-Rally 4-releasedatum bekendgemaakt

Thom van den Hork, 09 augustus 2018
Profiel

Dat het vierde deel in de V-Rally-reeks dit jaar zou verschijnen was al wel duidelijk, maar een exacte datum was tot nu toe nog niet bekend. Vandaag heeft Bigben Interactive de officiële V-Rally 4-releasedatum bekendgemaakt middels een persbericht. Tevens hebben ze ook nog een nieuwe video vrijgegeven waarin we kennis maken met het onderdeel Hillclimb, een van de vijf verschillende disciplines die te vinden zijn in deze racegame.

In Hillclimb race je naar bergtoppen in China, Roemenië en zelfs de Verenigde Staten. Je racevaardigheden worden zwaar beproefd op lange, duizelingwekkende tracks, achter het stuur van fenomenaal krachtige wagens. Wanneer je eenmaal de top van zo’n 2.000 meter hoge berg hebt bereikt, word je getrakteerd op een panoramisch uitzicht dat je de adem zal benemen!

V-Rally 4 zal op 6 september verschijnen voor PlayStation 4 en Xbox One. De pc-versie komt een paar weken later, namelijk op 25 september. Later zal ook nog een Nintendo Switch-versie uitkomen, maar het is niet bekend of dat nog dit jaar zal zijn. Eerder dit jaar hebben wij al een vroege versie van deze game mogen spelen en dat was zeker niet onaardig.