Voor het eerst Red Dead Redemption 2-gameplay beschikbaar

Cindy van Gerwen, 09 augustus 2018
Profiel

Een gloednieuwe trailer met Red Dead Redemption 2-gameplay is vrijgegeven. In een maar liefst zes minuten lang durende trailer krijgen we eindelijk gameplay te zien uit de game. Deze 4K-beelden die rechtstreeks uit de game komen beloven veel goeds. Aangezien Rockstar bekendstaat om hoogstaande kwaliteit en GTA V de laatste grote release was, zal de uitgave van Red Dead Redemption 2 zeker belangrijk zijn.

Je kruipt in de huid van Arthur Morgan, een man die lid is van de Van der Linde-bende en tevens de grootste hulp van de leider is. Al van jongs af aan kwam hij in de bende terecht en hij ziet dus alle leden als familie, wat betekent dat hij alles voor ze zou geven. Volgens Rockstar zelf is de wereld een van de grootste die ze ooit gemaakt hebben: enorme Amerikaanse landschappen gaan in elkaar over, variërend van sneeuw bedekte bergen tot modderige steden en moerassen. Elke plaats heeft unieke gebeurtenissen en mogelijkheden die daarbij horen.

Red Dead Redemption 2 is vanaf 26 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Over een pc-versie zijn verschillende geruchten, maar is nog niets concreet.