Doorgaan naar artikel
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr uitgesteld
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Helaas heeft BigBen zojuist gemeld dat Warhammer 40,000: Inquistor – Martyr uitgesteld is, alweer. Dit komt door het feit dat het ontwikkelen van multiplayerfuncties toch wat problemen opleverde in bepaalde gebieden, zoals te lezen in het stuk hieronder, uit hun persbericht:

De ontwikkeling van bepaalde multiplayer-functies heeft meer tijd nodig dan verwacht om de beste gameplay-ervaring op consoles te garanderen. Daarnaast kregen we te maken met toegangsbeperkingen in landen waar netwerken strenger worden gecontroleerd. Door de release van het spel uit te stellen, kunnen we deze technische problemen oplossen en ervoor zorgen dat spelers over de hele wereld kunnen genieten van een uitstekende multiplayer-ervaring.

Dit is al de tweede keer dat de consoleversies uitgesteld zijn, maar hopelijk ook de laatste. De game zal nu op 23 augustus verschijnen in Europa voor de PlayStation 4 en Xbox One. Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr is inmiddels al een maandje te verkrijgen voor de pc en doet het daarop niet spectaculair, maar ook niet bijzonder slecht.

Houd vooral NWTV in de gaten voor de laatste ontwikkelingen en natuurlijk ook ons oordeel eind augustus.