CoD: Black Ops 4-day one-patch vereist om te kunnen spelen

Johan van de Westerlo, 09 oktober 2018
Profiel

Deze week wordt de nieuwe Call of Duty gelanceerd. Eerder is bekendgemaakt dat je het spel niet kunt spelen zonder de vereiste Black Ops 4-day one-patch. Het komt steeds vaker voor dat games op de dag van de release, vandaar de naam “day one”, een update krijgen waardoor de online functionaliteiten beschikbaar worden.

Zonder deze patch kan de game simpelweg niet gespeeld worden gezien deze titel voornamelijk is gericht op online-modi. Steeds meer uitgevers maken hier gebruik van om vroegtijdige toegang en dus lekken van beeldmateriaal te beperken. Activision heeft dit vorig jaar ook toegepast bij Call of Duty: WWII. De geluksvogels die hun exemplaar dus eerder hebben gekregen, zullen teleurgesteld worden wanneer ze de game willen starten. Dit overkwam ook gamer @Ateam_ShAdoWw, die al in het bezit is van een exemplaar. Bij het starten van de game kreeg hij de melding te zien dat er vereiste update nodig is.

We zullen dus echt moeten wachten tot 12 oktober Call of Duty: Black Ops 4 in de winkel ligt voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: VG247