Pokemon GO: Sinnoh Region-trailer-analyse

Jeffry van Geel, 10 oktober 2018
Profiel

Wij hebben een speciale Pokemon GO: Sinnoh Region-trailer-analyse gedaan, waarin we beeld voor beeld met jullie delen wat wij denken te zien aan Pokémon. Mocht je een andere mening hebben, dan horen we het natuurlijk maar al te graag via Facebook. We staan open voor alle feedback die er is.

Beeld 1: Winterlandschap

Het eerste beeld zegt nog niets en is misschien alleen bedoeld als beeld van onze aankomende winter? De enige andere logische verklaring is dat later ook winteromgevingen worden gebruikt.

Beeld 2: Voetsporen

Het tweede beeld geeft al iets weg. Je ziet voetsporen van een onbekend wezen. Gezien de vorm heeft dit het meeste weg van Piplup. Zeker in relatie tot generatie 4.

Beeld 3: Een plantje?

Je ziet een plantje, maar dat is natuurlijk overduidelijk het plantje op het hoofd van Turtwig. De eerste echte aanwijzing dat het om generatie 4 gaat.

Beeld 4: Een silhouet

Chimchar is net als Piplup en Turtwig één van de drie starters in generatie 4 en wie goed kijkt ziet in het vuur zijn silhouet. Daarnaast is het een vuur Pokémon, wat dit nog logischer maakt.

Beeld 5: Onder het ijs

En dan is er een Pokémon onder het ijs. Je ziet iets van een vorm, maar als je niet weet wat ze bedoelen weet je vermoedelijk niet dat dit veel weg heeft van Piplup.

Beeld 6: Wederom een plantje

Vervolgens zie je nog een keer het plantje, wat dus overduidelijk van Turtwig is. Geen echt ander beeld dan wat we eerder zagen in de trailer.

Beeld 7: Een schaduw

Wederom een beeld van Chimchar, maar dit keer zijn schaduw. Deze is overigens nog duidelijker dan het eerder getoond silhouet.

Beeld 8: Onder water

Dit keer geen ijs, maar alleen water waar je doorheen kijkt. Het water is echter troebel en geeft dus nog altijd weinig prijs, maar de kleursamenstelling en vorm laat wederom duidelijk Piplup zien.

Beeld 9: Een hand

De hand die je ziet op het negende beeld is overduidelijk die van Chimchar.

Beeld 10: Onheilspellende ogen

Het laatste beeld is misschien wel het spannendste beeld. Je ziet een stel ogen die niet heel veel goeds voorspellen. Dat zijn natuurlijk de ogen van Giratina, één van de legendarische Pokémon uit generatie 4.

Conclusie

Uit de trailer die weliswaar kort is, valt zeker een voorzichtige conclusie te trekken. De trailer die ten tijde van generatie 3 verschijn was namelijk ook slechts 30 seconden en bevatte veel informatie. Zo waren de Pokémon in de trailer ook de Pokémon die als eerste verschenen. Dat zou betekenen dat we gaan starten met in ieder geval de starters Chimchar, Turtwig en Piplup. Tevens was in die trailer Groudon te zien, wat uiteindelijk de eerste raidboss werd. Dat zou dus betekenen dat Giratina de eerste generatie 4-raidboss wordt.

Alhoewel het een voorzichtige conclusie is, is zeker dat generatie 4 voor de deur staat. Er moet echter nog een update komen van de game en Mewtwo zit nog in raids. Tevens moeten de komende “weken” nog aanpassingen gedaan worden in de game. In tegenstelling tot de lancering van generatie 3 is dit ook echt een teaser en geen volledige aankondiging.