Doorgaan naar artikel
Universal Games heeft Dragons Dawn of New Riders aangekondigd
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Volgend jaar februari komt DreamWorks met het derde deel in de How To Train Your Dragon-filmserie en daar hoort uiteraard ook een game bij. Outright Games en Universal Games hebben nu dan ook Dragons Dawn of New Riders aangekondigd. In dit nieuwe deel volgen we de avonturen van Scribbler en zijn draak Patch. Scribbler heeft zijn geheugen verloren en wil die graag terug hebben. Daarnaast neemt het duo het op tegen de machtige en duivelse Eir. Zij gebruikt een aantal draken om haar duivelse plannen uit te voeren. Aan ons nieuwe duo de taak om haar en de draken te verslaan.

Op de rug van Patch vlieg je naar zowel nieuwe als bekende locaties, zoals Havenholme, Valka’s Mountain en Blood Briar Island. Ontgrendel krachtige vaardigheden die je helpen in de gevechten tegen gevaarlijke vijanden. Los puzzels op door te wisselen tussen Scribbler en Patch om zo de vele obstakels te overwinnen. Voor de fans van de How to Train Your Dragon-films en games, zal dit weer een heerlijk avontuur worden.

Een precieze releasedatum voor Dragons Dawn of New Riders is nog niet bekendgemaakt, maar de game zal net als de film ergens in februari 2019 uitkomen. De game zal beschikbaar zijn voor de Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.