Zitten er een boel Bloodborne 2-teasers in Déraciné?

Rutger Engel, 07 november 2018
Profiel

Alhoewel Déraciné geen Soulsborne-titel is, blijft het een game van From Software en dat betekent dat er een boel verborgen aanwijzingen in gaan zitten. Sinds kort zijn er een boel mensen van overtuigd dat Déraciné vol zit met Bloodborne 2-teasers. Wat een feest zou dat zijn.

Déraciné is de nieuwste game van From Software, bekend van Dark Souls en Bloodborne. Het is een VR-titel waarin je niet zult vechten, maar met mensen praat en voorwerpen inspecteert om de waarheid te ontdekken.

In deze VR-game hebben mensen een aantal aparte voorwerpen gevonden die zouden hinten naar een vervolg van Bloodborne, zoals een pop die mensen met slechte dromen zou helpen om te ontsnappen. Dit is relevant omdat de speler in Bloodborne zich gedeeltelijk in een droom bevindt, waar hij een pop vindt die hem helpt. Ook is er een boek met een voorkant dat wel heel erg op Bloodborne geïnspireerd lijkt te zijn. Miyazaki staat erom bekend zijn volgende games heel subtiel te hinten in zijn projecten (al gebeurd dit vaak zo subtiel dat mensen er pas na afloop achterkomen). Tegelijkertijd staat hij er ook om bekend om af en toe zijn fans te trollen, dus wie weet.

Alle informatie is verzameld en uitgebreid uitgelegd (met context) door fightinggame-youtuber Maximilian Dood. Je vindt de video hieronder. Mocht je geïnteresseerd zijn in het vervolg op wat ons betreft een van de beste games ooit gemaakt, dan is dit filmpje zeker de moeite waard.