Hitman 2-launchtrailer toont samenvatting van de gameplay

Patrick van Meijl, 08 november 2018
Profiel

Nadat er vorige week nog een launchtrailer verscheen met niemand minder dan Sean Bean, is vandaag de gameplay-versie van de Hitman 2-launchtrailer verschenen. Hierin krijgen we een mooie samenvatting van alle modi die de het spel heeft.

Zo heb je natuurlijk de klassieke missies op interessante locaties. Hier zul je meerdere doelwitten uit moeten schakelen. Hoe je dat doet, is aan jou. Deze keer zijn er meer mogelijkheden dan ooit om de moorden aan te pakken. Daarnaast kun je aan de slag met de competitieve Ghost-modus. Hierin neem jij het op tegen een andere speler om als eerste bepaalde doelwitten in een level een kopje kleiner te maken. Als laatste is er de Sniper Assassin-modus, waarin je juist samenwerkt met mensen om met een scherpschuttersgeweer van een afstandje doelwitten om te brengen.

Hitman 2 is vanaf 14 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Heb je de Gold Edition al gekocht? Dan kun je vanaf morgen beginnen. Twijfel je nog? Lees dan onze recente preview, of die van afgelopen Gamescom.