Bekijk de eerste Wizards Unite-trailer en het nieuwe logo

Sarah van Embden, 14 november 2018
Profiel

Na een hele lange tijd niks gehoord te hebben van Wizards Unite, hebben we dan toch eindelijk een leuk nieuwtje voor jullie! Enkele uren geleden is er een eerste trailer van Wizards Unite uitgekomen! Daarbij hebben ze ook een nieuw logo vrijgegeven, dus dan kan de facebookpagina ook niet achterblijven.

Het filmpje duurt 31 seconden, maar wat kunnen we hieruit halen?

  1. Het beeld begint gelijk al goed: de golden snitch (gouden snaai) is in zicht (wat wellicht betekent dat er Quidditch (Zwerkbal) in voor zal komen? Zo ja, dan doen wij een vreugdedansje)
  2. Vervolgens verschijnt er iemand ineens in het beeld, die gelijk al een spreuk uitspreekt (immobulus, de vriesbetovering die we ook in The Chamber of Secrets zien) en de snaai verstijft direct!
  3. Vervolgens horen we…. wacht? Is dat nou een draak die we op de achtergrond horen brullen? Ik zou dan inderdaad maken dat ik wegkwam!
  4. Als laatste wordt er ingezoomd op een poster: ”The Wizarding World Is At Risk of Exposure. We Need Your Help. Wizards Unite!’ Hmmm…. waar hebben we dit eerder gezien? Natuurlijk, in het allereerste deel van Fantastic Beasts! Zou dat betekenen dat het ook in deze tijd zal afspelen? Of dat deze personages in het spel zullen voorkomen? Wij zijn benieuwd! (Trouwens, als je kijkt naar het nieuwe logo dan zal je zien dat dit inderdaad het geval is).
  5. Afsluitend weten we gelijk wanneer we het spel kunnen verwachten, namelijk in 2019.

Zodra we meer informatie hebben, worden jullie uiteraard op de hoogte gebracht. Waar zijn jullie nu het meeste benieuwd naar? Volg ons op Facebook en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste updates!