Doorgaan naar artikel
Nacon heeft de Revolution Unlimited Pro Controller aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Nacon heeft vandaag zijn nieuwste controller aangekondigd middels een persbericht. Het apparaat heeft de naam Revolution Unlimited Pro Controller gekregen en is de opvolger van de Nacon Revolution Pro Controller 2. Zo op het eerste gezicht lijken de twee behoorlijk op elkaar, maar er is wel degelijk een heel groot verschil; de Revolution Unlimited Pro Controller is namelijk ook draadloos te gebruiken, iets dat helaas ontbrak bij zijn voorganger. Alain Falc, oprichter en CEO van BigBen Interactive, zei het volgende:

Met grote trots lanceren we deze gelicenseerde PS4-controller die door ons NACON-team gemaakt is op basis van feedback van de community over onder andere ergonomie en aanpasbaarheid. Na meer dan een jaar ontwikkeltijd zit deze verbeterde versie van onze bestseller vol met nieuwe functionaliteiten die we met veel plezier onthullen aan de meest competitieve gamers.

De Revolution Unlimited Pro Controller zal begin volgend jaar verschijnen voor de PlayStation 4. De prijs is vooralsnog onbekend.