Total War: Three Kingdoms-trailers tonen nieuw diplomatiesysteem

Patrick van Meijl, 04 december 2018
Profiel

Creative Assembly is druk bezig met hun nieuwste project en om daar de voortgang van te tonen, hebben ze een aantal nieuwe¬†Total War: Three Kingdoms-trailers uitgebracht. Hierin krijgen we een eerste indruk van het totaal vernieuwde diplomatiesysteem. Er valt zoveel over te vertellen, dat de ontwikkelaars er twee video’s voor hebben gemaakt. De eerste kun je hierboven bekijken en de andere staat onderaan dit bericht. Creative Assembly meldt zelf over de veranderingen:

Spelers kunnen nu nieuwe verhandelbare bezittingen gebruiken in onderhandelingen, inclusief ondergeschikte voorwerpen en karakters, voedsel voorraden en zelfs territorium. Diplomatie is nu een subtielere en krachtigere tool voor staatmanschap dan ooit tevoren, waardoor spelers relaties kunnen opbouwen, meningen manipuleren, coalities vormen en machtige allianties aangaan. Vergroot je macht over de campagnemap en vecht voor de troon.

Total War: Three Kingdoms is het nieuwste deel in de langlopende strategie-serie. Na een zijsprong naar het fantasierijke Warhammer-universum, keert dit deel terug naar de historie, namelijk het oude Japan. De game komt 7 maart exclusief voor pc uit.