WB Montreal werkt mogelijk aan Batman: Court of Owls

Thom van den Hork, 04 december 2018
Profiel

The Game Awards komen steeds dichterbij, want 6 december is het zover en zal bekend worden gemaakt wat de beste game van 2018 is. Rond deze periode duiken er ook weer de gekste geruchten op, zo verscheen gisteren bijvoorbeeld de Assassin’s Creed Collection op de Duitse MediaMarkt-website. Vandaag doet er weer een gerucht de ronde, maar deze keer zou het gaan om een nieuwe Batman-game. Batman: Court of Owls zou op dit moment in ontwikkeling zijn bij WB Montreal.

Valerie Vezina, assistant producer, plaatste op 17 november een bericht op haar Twitter-account waarin ze een t-shirt draagt met het logo van The Court of Owls. Deze groep met invloedrijke mensen heeft een groot aandeel in het reilen en zeilen van Gotham. Het kan natuurlijk gewoon puur toeval zijn, maar de foto heeft het onderschrift: “[Redacted], best. DevTeam. EVAR.“, maar de foto geeft alleen het t-shirt met logo weer.

WB Montreal heeft al ervaring met games omtrent de superheld, want eerder ontwikkelden zij Batman: Arkham Origins. We hopen binnenkort meer nieuws te krijgen over deze game, want wij zijn wel weer toe aan een nieuw avontuur van de vleermuisman.