Episode 1: Hunted is vanaf vandaag speelbaar

Britt Luttik, 04 december 2018
Profiel

Vanaf vandaag is Episode 1: Hunted speelbaar, de eerste aflevering van de post-launch verhaallijn voor Assassin’s Creed Odyssey. In een nieuw verhaal ga je op zoek naar legende Darius, een legende wiens graf eerder al verscheen in Assassin’s Creed 2. In Hunted zal een nieuwe vijand opkomen namelijk the Order of the Ancients, een geheime Perzische organisatie.

Legacy of the First Blade zal in totaal uit drie afleveringen bestaan, die ieder een nieuwe vaardigheid bevat voor de skilltree. In de eerste episode zal dat Death Veil zijn, waarmee lichamen van vijanden die gedood zijn meteen zullen verdwijnen. Dit is een extra toevoeging voor diegene die kiezen voor een sluipachtige aanpak.

Om Hunted te kunnen spelen, moet je minimaal level 28 of hoger zijn. Daarnaast moet de Naxos questline in episode 7 voltooid zijn. Legacy of the First Blade is onderdeel van de Season Pass die tevens The Fate of Atlantis, Assassin’s Creed Liberation Remastered en Assassin’s Creed III Remastered bevat. De twee laatstgenoemden komen in maart 2019 uit. Legacy of the First Blade is ook los verkrijgbaar voor €24,99.