CES 2019: Nieuwe Technics EAH-F70N onthuld

Johan van de Westerlo, 09 januari 2019
Profiel

De CES 2019 is weer volop aan de gang. De komende dagen zullen daarbij verschillende hardware fabrikanten hun nieuwste producten onthullen en tonen. Een van de aankondigingen is de nieuwe Technics EAH-F70N, een draadloze headset met noise cancelling.

Ze hebben daarbij ook de Technics EAH-F50B onthuld. De draadloze headsets worden middels bluetooth gekoppeld en zijn beide voorzien van het LDAC en apt-x HD-protocol voor een bijzonder hoge geluidsresolutie, ook voor draadloos gebruik.

Beide modellen zijn voorzien van vernieuwde 40mm drivers die voor een krachtig geluid zorgen met een volle bas en realistische ruimtelijke geluiden. Om het omgevingsgeluid weg te filteren en uitsluitend te kunnen genieten van je favoriete muziek, zijn de headsets voorzien van noise cancelling. Daarnaast is er ook een ingebouwde sensor aanwezig die detecteert wanneer de headset van je hoofd wordt gehaald. De muziek zal automatisch pauzeren om vervolgens verder te gaan zonder iets te missen.

Middels het draai- en vouwmechanisme kunnen beide modellen compact worden opgevouwen om ze makkelijk mee te kunnen nemen in bijvoorbeeld je tas of koffer. Daarnaast zouden de ergonomische pasvorm en 3D-kussens een perfect draagcomfort moeten bieden voor uren luisterplezier.