CES 2019: HyperX Cloud Alpha Purple en meer onthuld

Johan van de Westerlo, 09 januari 2019
Profiel

Tijdens de CES dit jaar heeft Kingston onder andere de HyperX Cloud Alpha Purple onthuld. Daarnaast hebben ze ook de HyperX Cloud Mix-headset geïntroduceerd.

De Cloud Alpha Purple is voorzien van de “Dual Chamber”-technologie van HyperX voor een betere nauwkeurigheid tijdens games. De twee kamers in de 50mm drivers zorgen voor een goede scheiding van de lage, midden en hoge tonen. Hierdoor ontstaat een dynamisch geluid dat niet alleen games, maar ook muziek en films meeslepend maakt, aldus Kingston.

Het aanwezige memory foam zorgt voor een goed draagcomfort en is ideaal voor lange speelsessies. Ook de kunstlederen hoofdband speelt hierin een grote rol. Het aluminium frame zorgt naast duurzaamheid er ook voor dat het gewicht erg laag blijft.

Ook de HyperX Cloud Mix is voorzien van dezelfde technologie als de Alpha Purple. In de oorschelpen zijn 40mm drivers geplaatst die eveneens een levendig en nauwkeurig geluid leveren. De headset is voornamelijk ontwikkeld voor gamers die het model bekabeld kunnen aansluiten op de pc console, maar biedt ook de mogelijkheid om hem draadloos te gebruiken voor onderweg op bijvoorbeeld je smartphone. De Cloud Mix is Hi-Res Audio-gecertificeerd en voldoet daarmee aan de geluidseisen tot 40.000KHz. Met een volle accu kan de headset voor maximaal twintig uur worden gebruikt.

Bron: HyperX