Ga undercover in de Total War: Three Kingdoms-spionagetrailer

Patrick van Meijl, 18 januari 2019
Profiel

Creative Assembly heeft een gloednieuwe Total War: Three Kingdoms-spionagetrailer uitgebracht. Hierin krijgen we een eerste indruk van het volledig vernieuwde spionage-gameplayelement. Het was altijd al mogelijk spionnen in te zetten in de serie, maar deze keer is het systeem flink uitgebreid. We laten het de ontwikkelaars graag zelf uitleggen:

In Three Kingdoms sluipen je meest sluwe karakters achter de vijandelijke linies om te vergiftigen, vermoorden of zelfs tot oorlog aan te zetten. Eerst behouden ze een laag profiel waarbij ze kleinere geheimen delen zoals de stappen van vijandige troepen. Zodra ze door de rangen stijgen kunnen ze je vijanden tot hun knieën brengen!

Natuurlijk moet je wel onwijs voorzichtig blijven, anders kan het goed fout gaan:

Wees gewaarschuwd: verraad is niet zonder gevaren. Als een spion wordt gepakt, riskeert hij een brutale executie, maar hij kan er ook voor kiezen je te verraden om zijn huid te redden en een bijzonder slinkse dubbelagent te worden. Vecht je sterkste generaal voor je glorie of is er nog een andere hand die aan de touwtjes trekt?

Bekijk vooral de trailer hierboven waarin een ontwikkelaar alle veranderingen haarfijn aan je uitlegt. Total War: Three Kingdoms komt op 7 maart exclusief voor pc uit.