Trailers van week 5 die je gezien moet hebben

Stefan Manenschijn, 04 februari 2019
Profiel

Er verschijnen het hele jaar door ontzettend veel films en natuurlijk bijbehorende trailers. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van alle films die eraan komen, maken wij wekelijks een overzicht van de nieuwste trailers die je gezien moet hebben! Met deze week Hobbs & Shaw, A Vigilante en The Boy Who Harnessed the Wind.

Iedereen is natuurlijk bekend met de Fast & Furious-reeks en in Hobbs & Shaw zien we een aantal oude bekenden terug in hun eigen spin-off. De rivalen Hobbs (Dwayne Johnson) en Shaw (Jason Statham) die elkaar in Furious 7 nog naar het leven stonden, zullen samen moeten werken om een nieuwe vijand uit te schakelen: De cyber-genetisch gemanipuleerde Brixton (Idris Elba). Deze krijgt een bio-wapen in zijn bezit die het lot van de mensheid behoorlijk op zijn kop kan zetten. Verwacht weer een hoop spektakel, waanzinnige actie en snelle wagens. De film draait vanaf 1 augustus in de Nederlandse bioscopen.

 

In A Vigilante kruipt Olivia Wilde in de huid van Sadie. Ze helpt vrouwen ontsnappen die vastzitten in een gewelddadige relatie. Deze indie-film maakte zijn debuut op het SXSW-festival en kreeg daar lovende kritieken. Als we de trailer bekijken, willen we dat graag geloven. De film lijkt enorm spannend te worden en een aardige emotionele achtbaan te zijn. A Vigilante is vanaf 29 maart te zien in de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse release is helaas nog niets bekend.

 

De Netflix-film The Boy Who Harnessed the Wind vertelt het waargebeurde verhaal van een Afrikaanse jongen die op eigen initiatief een windmolen bouwde en daarmee de gemeenschap waarin hij leefde enorm verder hielp. De verfilming van het boek van William Kamkwamba is geregisseerd door Chiwetel Ejiofor die we als acteur kennen uit 12 Years a Slave. Netflix weet ook met haar films meer en meer indruk te maken en onze verwachtingen voor deze zijn dan ook hooggespannen. The Boy Who Harnessed the Wind zal vanaf begin maart te zien zijn op de streaming-dienst.