Johans Hardwarehub: SkyValet-koffer voorzien van allerlei snufjes

Johan van de Westerlo, 12 februari 2019
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de SkyValet-koffer.

Dagelijks gaan er miljoenen mensen op reis en zijn vliegvelden afgeladen vol met passagiers en hun bagage. Koffers en tassen in allerlei vormen en maten passeren de loopband. Veel mensen die vaak korte vluchten of reizen maken voor bijvoorbeeld hun werk hebben niet veel bagage nodig en kunnen makkelijk met een compacte koffer vooruit.

Om tijdens je reis van alle gemakken te zijn voorzien is de SkyValet-koffer wellicht de meest ideale oplossing. Het is een vrij compacte koffer en zit boordevol snufjes. Ze is er onder andere een uitklapbaar paneel aanwezig waarin je je smartphone kunt plaatsen en deze draadloos op te laden. Ook zijn er USB-poorten in het koffertje verwerkt, waarmee je met behulp van een accu je apparatuur kunt opladen. Het beschikt over verschillende handige opbergvakjes voor onder andere je laptop en kan eenvoudig worden gebruikt.

De zogeheten “Shark Wheels” zorgen ervoor dat de SkyValet-koffer bijzonder wendbaar is en makkelijk over alle soorten oppervlakten kan rijden. Ook op het gebied van veiligheid heeft dit model iets speciaals. De lipjes van de rits kunnen over elkaar worden geplaatst in een slot wat middels bluetooth bediend kan worden. Mocht je deze “James Bond-koffer” kwijt raken heb je altijd nog je GPS-tracker om hem weer op te sporen.

Het is een gigantisch succes op Kickstarter. Het beoogde bedrag van $10.000 werd al snel behaald en de teller staat inmiddels op ruim $685.000. Mocht je interesse hebben, dan kan je een model reserveren voor $249,-

Bron: Kickstarter