Nu al verborgen Apex Legends-Easter Eggs ontdekt

Joost Klein Middelink, 12 februari 2019
Profiel

Sinds de release van het populaire spel is er al een hoop nieuws verschenen en inmiddels zijn er ook een Apex Legends-Easter Eggs ontdekt. Een Easter Egg is een verborgen grapje verstopt in een spel door de ontwikkelaar en bij Apex Legends is dat niet anders. Zo is er een knuffel van een hond gevonden met foto’s van een echte hond. Het lijkt hier te gaan om een overleden hond van een van de ontwikkelaars.

Ook zijn er op verschillende plekken ook kleine dino’s gevonden genaamd Nessy. Als deze beschoten worden, verschijnt de tekst ‘A Nessy appears…’ in de kill-feed. Volgens een community-ontwikkelaar zijn mensen iets op het spoor omtrent deze dino. De naam is waarschijnlijk een knipoog naar Nessie, een zogenaamd verborgen wezen in het meer Loch Ness in Schotland. De Titanfall-spellen hadden vaak ook een verstopte Nessy, dus waarschijnlijk is dit een ode aangezien Apex Legends zich afspeelt in het Titanfall-universum.

We zijn benieuwd of we hier meer van gaan zien in de toekomst en of het misschien gaat leiden tot meer in-game-evenementen!