Dataminer vindt verwijzingen naar solomodus in Apex Legends

Johan van de Westerlo, 12 februari 2019
Profiel

Sinds vorige week zijn gamers massaal aan de slag gegaan met de free-to-play-game van EA. Het is vooralsnog mogelijk om enkel in teams van drie spelers te spelen, maar een dataminer heeft verwijzingen gevonden naar een duo- en solomodus in Apex Legends.

Spelers worden nu nog in teams van drie het speelveld ingevlogen. Je hebt de mogelijkheid om van te voren al teams te maken met vrienden, maar als je maar alleen bent of met zijn tweeën dan wordt het team aangevuld met een willekeurige speler. Het spelen in dit teamverband zorgt ervoor dat je meer zult moeten communiceren, als de communicatie soepel verloopt, leidt dit vaak tot succes.

Er zijn echter ook veel spelers die aangeven graag in tweetallen te spelen of zelfs alleen op pad te willen gaan. Je bent hierbij niet afhankelijk van andere spelers, maar de keerzijde is dat je dan ook niet kan worden geholpen door teamspelers of weer terug het speelveld ingeroepen kan worden.

Een dataminer heeft verwijzingen gevonden naar deze twee spelmodi. Hij heeft vervolgens via zijn Twitteraccount een screenshot geplaatst waarin te zien is dat er wel degelijk codes zijn die verwijzen naar bijvoorbeeld een solo-modus en 2-man-squads.

Ben je benieuwd wat wij van de game vinden? Lees dan de review. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Apex Legends en met andere spelers alles over het spel bespreken? Word dan lid van onze Apex LegendsFacebookgroep.

Bron: VG247