'Samsung Galaxy S10+ Limited Edition op komst'

Johan van de Westerlo, 15 februari 2019
Profiel

Met de lancering van het nieuwste model van Samsung in aantocht worden er verschillende teasers en geruchten de wereld in geholpen. Zo zou er ook een Samsung Galaxy S10+ Limited Edition in maart worden gelanceerd.

De Galaxy S10-reeks bestaat uit de vlaggenschepen van Samsung en die zitten boordevol nieuwe features en indrukwekkende specificaties. Ook zijn de modellen in verschillende afmetingen te krijgen. Zo is er een pre-order-pagina verschenen waarop wordt vermeld dat er op 15 maart een Limited Edition-model wordt gelanceerd.

De beperkte uitvoering zou volgens de pagina qua afmetingen gelijk zijn aan de S10+. Deze uitvoering is voorzien van spectaculaire specificaties als het gaat om opslag en geheugen. Zo zou dit het eerste model zijn waarbij je 1TB aan opslagruimte tot je beschikking hebt. Daarnaast zou het toestel zijn voorzien van 12GB aan RAM-geheugen. Ook zou het een keramische achterkant krijgen.

Met al deze bizarre specificaties zal ook de aanschafprijs wat hoger liggen. Zo wordt deze voor het duurste model geschat op $1.500,-. Voor de bevestiging en definitieve specificaties zullen we op de aankondiging van Samsung moeten wachten.