Ontwikkelaar geeft Apex Legends-update op Reddit

Patrick van Meijl, 16 februari 2019
Profiel

Sinds de release blijven de ontwikkelaars erg betrokken met de gemeenschap van spelers. Een middel daarvoor is het grote internetforum Reddit, waar Respawn regelmatig met een Apex Legends-update komt. Zo ook vandaag, maar het bericht is zo groot, dat we hier even wat belangrijke punten op een rijtje zetten. Mocht je het volledige bericht willen lezen, dan kun je hier terecht.

 • Het crashen van het spel
  Respawn weet hiervan en doet er alles aan om de stabiliteit te verbeteren. Er komen continu patches uit, de volgende komende week alweer, die steeds meer problemen oplossen.
 • Problemen over het algemeen
  De ontwikkelaars willen graag alle problemen oplossen en hebben daar de hulp van spelers bij nodig. Ze hebben een aantal systemen waarmee ze problemen verzamelen, reproduceren, prioriteren en uiteindelijk oplossen. Ze hebben wel zoveel mogelijk hulp nodig, dus mocht je ooit een probleem hebben, dan kun je dat hier doorgeven.
 • Valsspelers
  Bij een online game die zoveel spelers bevat als Apex Legends zul je altijd valsspelers hebben. Tot nu toe zijn er al 16.000 verbannen. Mocht je iemand verdenken, dan kun je hem of haar rapporteren via deze link.
 • Communicatie-toekomst
  Het bericht eindigt met wat informatie over hoe er in de toekomst door Respawn gecommuniceerd gaat worden. Zo zal er vanaf dinsdag een dagelijkse update verschijnen op de subreddit en wordt er een livestream opgezet.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Apex Legends en in contact komen met medespelers? Wordt dan lid van onze facebookgroep.