Nieuwe Razer-producten van hun meest bekende series aangekondigd

Patrick van Meijl, 15 maart 2019
Profiel

De afgelopen dagen waren er al een paar hints dat er wat nieuwe Razer-producten aangekondigd zouden worden. Zo zagen we op de social media van het bedrijf een een slang, inktvis en spin voorbijkomen. Nu blijkt het te gaan om nieuwe producten in de Basilisk-, Kraken- en BlackWidow-serie.

Het nieuwe BlackWidow-toetsenbord ziet er, zoals we gewend zijn, strak uit. Door de Razer Green Mechanical Switches die het bedrijf zelf ontwikkelt, zou het toetsenbord geschikt zijn voor zowel typen als gamen. Wiebelen wordt tegengegaan met een nieuw ‘dual-side-wall’-ontwerp en natuurlijk kun je weer volop kleuren instellen. Tevens zal de BlackWidow gebruik maken van de Razer Synapse-software om de gebruiker zo macro’s en gebruikersprofielen aan te kunnen laten maken. Het toetsenbord is vanaf 14 maart verkrijgbaar voor € 129,99.

De nieuwe Razer Kraken-headset is een verbetering op de Pro V2, maar kost tegelijkertijd ook minder! Onder andere het geluid, de microfoon en het draagcomfort zouden zijn verbeterd. Dit laatste door het toevoegen van een koelende gel in de oorkussens en een dikke hoofdband. Tevens is de headset op ieder apparaat met een 3,5mm-audio-aansluiting te gebruiken, wat hem lekker veelzijdig maakt. De Razer Kraken is vanaf 14 maart verkrijgbaar voor € 79,99.

Als laatste is er de Razer Basilisk, een scherp geprijsde muis met nu nog meer verbeteringen. Zo zitten er zeven programeerbare knoppen op, voorzien van Razer Mechanical Mouse Switches. Ook de muis maakt gebruik van Razer Synapse 3 om kleuren in te stellen en je knopinstellingen te bewaren. De Razer Basilisk is vanaf 14 maart verkrijgbaar voor € 49,99.

Wij worden al vrij enthousiast van deze nieuwe Razer-producten. Houd vooral onze site in de gaten voor de reviews van bovenstaande producten.