Doorgaan naar artikel
Details van de The Division 2-raid gelekt door datamine
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Het spel is inmiddels een aantal dagen beschikbaar en iemand op Reddit heeft nu al details van de The Division 2-raid gevonden middels een datamine. Het was al bekend dat de endgame van het spel nog uitgebreid zou worden met onder andere raids, dit zijn grote missies die zelfs met acht spelers te voltooien zullen zijn. Onder andere het icoon en de beginlocatie Ronald Reagan Airport zijn gevonden. Daarnaast wist de Reddit-gebruiker te melden dat je onder andere de Memorial Bridge over moet steken, GPS-coördinaten moet vinden, moet opsplitsen en natuurlijk sterke vijanden moet verslaan.

Daarnaast zijn er een aantal te behalen prestaties gedatamined, waarvan de interessantste is dat je binnen een uur de brug over moet zijn. Dit betekent dat de raids dus een heel lange tijd in beslag gaan nemen, wat we alleen maar kunnen toejuichen.

The Division 2 is sinds 15 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Wij zijn er al druk mee aan de slag en binnenkort lees je hier op de site onze review.