Winactie: Keer terug naar Hogwarts met Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Stefan Manenschijn, 25 maart 2019
Profiel

Vanaf deze week kun je op blu-ray terugkeren naar de iconische magieschool waar een groot deel van de strijd tussen Harry Potter en zijn vrienden en Lord Voldemort zich afspeelde. Wij denken nog vaak terug aan de betoverende filmserie en zijn dan ook blij dat Newt Scamander (Eddie Redmayne, The Theory of Everything) deze keer terugkeert naar de plek waar het voor velen van ons allemaal begon.

In Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald krijgt Scamander van een nog jonge Albus Dumbeldore (Jude Law, Sherlock Holmes: A Book of Shadows) de opdracht om de ontsnapte Gellert Grindelwald op te sporen en te stoppen. Deze vormt een grote bedreiging voor de verhoudingen tussen de magische en niet magische wereld. Newt reist naar Parijs af voor deze levensgevaarlijke missie.

Hieronder vind je vast een exclusief voorproefje van de terugkeer naar Hogwarts in een kort interview met de makers. Deze extra en nog vele andere vind je ook terug op de twee blu-ray-exemplaren die wij mogen weggeven van deze film. Om kans te maken hoef je alleen maar het antwoord op onderstaande vraag te sturen naar prijsvraag@nwtv.nl.

In de originele Harry Potter-films kwam Gellert Grindelwald ook al kort voor. Welke acteur zagen we zijn rol vertolken?