Johans Hardwarehub: Splash Runner, een luxe stoel voor op het water

Johan van de Westerlo, 02 april 2019
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Splash Runner.

De lente is weer aangebroken en we gaan ons steeds meer richten op het warme weer. Lekker afkoelen in een zwembad is daarbij ook een aangename gedachte.

Er zijn ook talloze luchtbedden in allerlei vormen en maten om lekker mee op het water te dobberen. Er zijn zelfs complete zetels waarin je lekker lui kunt zitten met een koud flesje bier in een van de armleuningen. Wanneer je biertje op is, zul je helaas al peddelend richting de kant moeten gaan om een nieuwe te pakken.

Met de Splash Runner Motorized Luxury Pool Lounger gaat dit allemaal een stuk makkelijker en leuker. Middels twee aanwezige joysticks kan je jezelf eenvoudig door het zwembad bewegen. Deze opblaasstoel is namelijk voorzien van een elektrische motor die ervoor zorgt dat je moeiteloos in het zwembad kunt varen. De draagkracht van de motor is 135 kilogram en is naast een stukje ontspanning ook een leuke bezigheid.

Als je interesse hebt, kun je de loungestoel voor $199 bestellen.

Bron: Poolcandy