Johans Hardwarehub: Tackobox Smart Connect

Johan van de Westerlo, 16 april 2019
Profiel

Johans Hardwarehub is een rubriek waarin we wekelijks de leukste en meest opvallende gadgets en hardware bespreken. Deze week gaat het over de Tackobox Smart Connect.

Het is van vele een hobby om bij mooi weer naar het lokale plasje te gaan of een kanaal om daar even lekker een hengeltje uit te gooien. Voor sommige is het een uit de hand gelopen hobby en zitten ze het liefst elke dag aan de waterkant. Het lijkt dat ze vaak ook wel meer visgerei hebben dan de lokale sportviswinkel in huis heeft.

Hoewel het principe van vissen vrij simpel lijkt, moet je toch nog wel precies te werk gaan. Het is niet altijd simpelweg een hengel uitwerpen en wachten tot de dobber onder gaat. Veel karpervissers zetten regelmatig een tentje op en laten hun hengel liggen en wachten tot er een piepertje afgaat, wat aanduidt dat er een vis aan de haak zit. De Tackobox Smart Connect gaat hier wat verder op in en ook mee met de tijd. Het is een toevoeging op je huidige vishengel en stuurt bij een beet een signaal naar je smartphone.

De smart Connect is voorzien van een flinke accu waar tot wel veertig uur mee gevist kan worden. Mocht je hem vergeten op te laden, dan kan je altijd nog het ouderwetse belletje gebruiken. De Tackobox Smart Connect is via de website te bestellen voor $119,-.

Bron: Smartconnect