Niantic onthult Pokémon GO Fest-ticketsysteem

Jeffry van Geel, 15 april 2019
Profiel

Niantic heeft zojuist het reeds door een YouTuber genoemde Pokémon GO Fest-ticketsysteem onthuld en het zit iets complexer in elkaar dan in eerste instantie verwacht. Je moet namelijk worden ingeloot om tickets te mogen kopen!

Dat betekent niets meer dan dat je je kunt inschrijven voor de tickets. Vervolgens krijg je indien je wordt ingeloot 48 uur de tijd om de tickets ook te verzilveren. Doe je dit niet dan worden ze opnieuw verloot. Niantic blijft dit doen tot alle tickets zijn verloot. Je mag overigens wel vier kaartjes halen als je wordt ingeloot.

Dit gaat, zoals we reeds wisten te melden, via een in-game-systeem en zal in eerste instantie worden vrijgegeven voor Pokémon GO Fest Chicago. Het artikel van Niantic noemt nog geen systeem voor Pokémon GO Fest Dortmund, maar het systeem lijkt ook hiervoor gebruikt te gaan worden. Alhoewel je hierdoor zelf geen invloed meer hebt op je kans, lijkt het wel het meest eerlijke systeem!

Het Pokémon GO Fest-ticketsysteem is nog niet beschikbaar, maar komt als extra optie in je menu te staan waar je komt door op de Pokéball te drukken. Zodra er meer bekend is over de tickets voor Pokémon GO Fest Dortmund dan laten we het natuurlijk direct weten!

Mis geen nieuwtje meer en wordt lid van onze Pokémon GO-community op Facebook, Telegram en WhatsApp