Nieuwe draadloze Logitech G502-muis aangekondigd

Johan van de Westerlo, 09 mei 2019
Profiel

Het al ruime assortiment van muizen wordt bij Logitech uitgebreid met de nieuwe draadloze Logitech G502-muis. Dit model is tevens uitgerust met onder andere Lightspeed.

De bestaande G502 is een van de meest verkochte gamingmuizen van Logitech. Het is daarom ook niet vreemd dat de fabrikant dit model opnieuw uitbrengt met nieuwe features. Zo is dit model onder andere draadloos en is hij voorzien van de Lightspeed-functionaliteit. Met deze optie is het mogelijk om de muis draadloos op te laden via de speciale Powerplay-muismat van Logitech. Je hoeft daarmee dus geen enkele kabel meer te gebruiken, ook niet om hem op te laden.

Wat het uiterlijk betreft, lijkt deze erg veel op de bestaande 502 en dit werd ook door de gebruikers als positief bestempeld. Er zijn meerdere programmeerbare knoppen aanwezig die middels de Logitech Gaming Software los van elkaar naar eigen wens ingesteld kunnen worden. Ditzelfde geld ook voor de RGB-verlichting.

De draadloze Logitech G502-muis beschikt over een sensor met 16.000 dpi en is in staat om snelheden tot 400 inches per seconde te meten. De muis is vanaf eind mei beschikbaar voor de adviesprijs van €149,-.