Wederom release Skull and Bones uitgesteld

Johan van de Westerlo, 16 mei 2019
Profiel

Bijna twee jaar geleden werd de game aangekondigd tijdens het jaarlijkse E3 game-evenement in Los Angeles. Nadat de eerste releasedatum niet gehaald zou worden, werd de game uitgesteld. Zojuist is bekendgemaakt dat wederom de release van Skull and Bones uitgesteld wordt.

Oorspronkelijk zou de game in de herfst van 2018 in de winkels verschijnen. Al gauw werd duidelijk dat dit niet haalbaar was en werd de titel opgeschoven naar het fiscale jaar van 2019 dat tot april 2020 loopt. De ontwikkelaars hebben onder andere op Twitter bekendgemaakt dat Skull and Bones opnieuw uitgesteld wordt. Dit houdt in dat we het spel pas na april 2020 mogen verwachten wat dus nog minimaal één jaar is.

Ubisoft heeft aangegeven dat ze meer tijd nodig hebben om de game te optimaliseren en de ultieme ervaring te bezorgen aan de spelers. Helaas werd er geen releasedatum genoemd en daar zullen we nog even op moeten wachten. Er zal waarschijnlijk niet al te veel bekend worden gemaakt op kort termijn en er zullen dus ook geen nieuwe beelden worden getoond op het E3 van dit jaar, aldus Ubisoft.