Wizards Unite: Brilliant Event is een feit, helaas alleen voor de beta-spelers.

Sarah van Embden, 02 juni 2019
Profiel

Het is de laatste weken onrustig in de Harry Potter-community, met name rondom Wizards Unite. Elke week worden er nieuwe mogelijke data geroepen voor een nieuwe lanceerdatum. Echter lijkt de meest recente erg aannemelijk: 6 juni hebben we het dan over. De aanleiding hiervan? Momenteel is er een evenement in het spel bezig waar helaas alleen de beta-spelers gebruik van kunnen maken. Dit evenement is van 31 mei tot 6 juni, dus wellicht komt het spel de dag daarna wereldwijd beschikbaar voor iedereen?

Brilliant Event: Fantastic Flora and Fauna
Dit is de naam van het event. Helaas is het spel nog niet voor iedereen beschikbaar, maar hier is een overzicht ervan.

Het lijkt erop dat, net als met Pokémon Go, je opdrachten moet voltooien om speciale extra’s te krijgen. Extra’s die wellicht normaal gesproken lastig te vinden zijn. Het evenement is opgesplitst in vier delen, als je elk deel compleet hebt qua opdrachten, krijg je nog eens extra beloningen om zo je collecties compleet te maken.

Alle Collectibles

Alle collectibles zijn:
Brilliant:
– Young Acromentula
– Buckbeak
– Salamander
– Scorched Tree Stump
– Snargaluff
– Unicorn

Let op: 6 juni is dus een gerucht, niet gegarandeerd! Het is echter wel eentje om in de gaten te houden. Zodra we meer weten, houden we jullie op de hoogte. In de tussentijd kan je je abonneren op onze Facebook-pagina.