Zojuist is de nieuwe Google Pixel 4 aangekondigd

Johan van de Westerlo, 13 juni 2019
Profiel

Niet lang geleden is de Pixel 3a op de markt gebracht. Toch vond het bedrijf dat er genoeg tijd heeft tussen gezeten en Google heeft daarom gisteravond de Google Pixel 4 aangekondigd.

Google heeft gister via Twitter laten weten dat er een nieuw model komt in de high-end sector van de smartphones. Er zijn recentelijk al enkele afbeeldingen gelekt waarop een vierkante camera te zien was aan de achterzijde van de smartphone. Er is vooralsnog niets bekendgemaakt over de specificaties, maar gezien het een nieuw model is en valt onder de nieuwe vlaggenschepen van Google, zal dit toestel waarschijnlijk worden voorzien van de laatste technologieën. Er gaan inmiddels wel geruchten dat de Google Pixel 4 zou zijn voorzien van de feature ‘Project Soli’. Hiermee is het mogelijk om handgebaren te herkennen en hiermee acties uit te kunnen voeren.

Vooralsnog moeten we het enkel doen met de afbeelding van de achterzijde. We zullen dus nog even moeten wachten tot er meer specificaties bekend worden gemaakt. Hopelijk wordt dan ook de levertijd en richtprijs bekendgemaakt.

Bron: Twitter